Effingo Info j.d.o.o.

Tko smo?

Mi smo mala tvrtka koja koristi računalnu tehnologiju kao alat, znanje kao pomoć i iskustvo kao jamstvo kvalitete. Mi činimo sinergiju tehnologije i pomoći koju sa partnerima pružamo na zasebnoj platformi psihopomoc.com. Stručna pomoć korisniku na daljinu kada i gdje god je to potrebno povoljno i pouzdano.

Što radimo?

  • Primarnu djelatnost izvodimo računalne usluge na Windowsa 11 platformi sa knjigovodstvenim paketom programa koje mi pišemo i održavamo godinama, za male tvrtke, obrte, knjigovodstvene servise te za udruge i neprofitne organizacije. Uz to nudimo usluge održavanja poslovnih sustava.

 

  • Organiziramo radionice za mlade o sigurnosti na internetu. Edukacije vezane uz  matematiku, informatiku kao dopuna znanju iz osnovne i srdnje škole, programe provodimo putem interneta za manje grupe, a za veće grupe koristimo prostore naših partnera.

 

  • Moderan stil života ponekad zahtijeva da zatražio pomoć, uz našu pomoć i logistiku kreirali smo mjesto psihopomoc.com na kojem ćemo uskoro postaviti nove informacije i dostupne usluge koje provodimo u suradnji sa našim partnerima.

 

 

Zašto da biram Effingo?

Nemamo skrivenih troškova, nema kompliciranih uvjeta.

Dogovorno i odgovorno zastupamo sebe i svoje klijente.